Info


Vilkår og priser for Annonsetorget

Annonsetorget er kun for private rubrikkannonser, plassert i kategoriene Motor, Bolig, Båt, Arbeid, Stort-smått og Tapt-funnet.

Bilder må være av objektet som ønskes solgt/kjøpt, ikke logoer, bruksanvisninger, osv.. Tekst settes fortløpende, uten opplisting eller manuelle linjeskift.

Annonser som på grunn av kategorisering eller utseende ikke naturlig hører hjemme på Annonsetorget henvises til ordinær annonseplass. Dette gjelder bl.a. kontaktannonser (Personlig), underholdningsannonser, undervisningsannonser, kunngjøringsannonse, osv. For slike bestillinger send epost.

Vi forbeholder oss retten til å korrigere språklige feil, feilstavede ord og feil forkortelser. Annonser som er i strid med våre retningslinjer blir fjernet.

 

Bestilling:

Bestilling skal skje på nett, på adressen http://banett.webannonse.no Dersom bestilling skjer per telefon, el.l. til avisens kundesenter kan det påløpe pristillegg.*

For å bestille annonse må man først registrere seg og logge seg inn. Man velger kategori, annonsepakke og avis. Annonsetekst skrives og felt fylles ut. Bilder kan også benyttes, se Pakker/priser under.

Annonsen blir publisert på Annonsetorget på nett med det samme og i valgt papiravis så snart som mulig. Du kan selv endre nettannonsen i løpet av innrykksperioden og står fritt til å slette den om ønskelig.

Faktura blir sendt til deg i posten.

 

Pakker/priser:

 

Kun to valg: 3 eller 5 innrykk. 14 dager på web inngår i begge alternativene.

Pris 3 innrykk + web: kr. 100,-

Pris 5 innrykk + web: kr. 150,-

 

Boligsalg:

Pris 3 innrykk + web: kr. 350,-

Pris 5 innrykk + web: kr. 500,-

 

Tillegg for mer enn 5 linjer: Kr. 20 pr linje.

Tillegg for å legge ut annonsen: Kr. 50.

 

Alle priser er å forstå inkl. mva

Prisen gjelder kun privatpersoner!

 

 

Annonsetorget bruker informasjonskapsler (cookies) for at din brukeropplevelse skal bli bedre.
Med informasjonskapsler er det mulig å huske tidligere historikk slik at vi kan vise deg mer relevant innhold basert på tidligere besøk.
Informasjonskapsler brukes også til måling av trafikk og optimalisering av innhold på siden. Ved å fortsette å bruke Annonsetorget godtar du vår bruk av informasjonskapsler.